Căutare amănunţită

 

 

 

Despre tuburile fluorescente compacte economice(neon) GE Tungsram


GE Lighting Tungsram oferă gama largă a tuburilor fluorescente compacte,oferind o soluţie economică multor sarcini ale iluminatului.În corpul de iluminat corespunzător, tubul fluorescent compact electronic economic oferă frumuseţea şi căldura crespunzătoare unui bec tradiţional.

 

Tuburile fluorescente compacte electronice GE Lighting Tungsram oferă următoarele:

­­­

 

• Durată de funcţionare de 6-8-10-12000 ore,care este de 6-8-10-12- ori mai mare,decît cea a becurilor tradiţionale
• Capacitate de performanţă largă: de la 5W,pînă la 23W
• Gamă largă a formei: tub,spirală,sferă,lumînare,reflector
• Culoare albă caldă,ce se armonizează bine cu culoarea becurilor
• Economie de energie de max.80%,faţa de becuri
• Aprindere rapidă şi funcţionare fără clipiri
• Se pot înşuruba direct în locul becurilor

 

Domenii de utilizare::
locuinţe,interiorul restaurantelor,magazine,holurile hotelurilor

 

Ofertele tuburilor fluorescente compacte economice le găsiţi aici

 

 

 

Despre tuburile fluorescente(neon) GE Tungsram în trei benzi

 

Datorită stratului triplu de praf luminos special,tuburile fluorescente în trei benzi GE Tungsram(Polylux XLRTM şi Polylux XL) pot reda excelent culorile:plasează oamenii într-o lumină mai naturală,culorile prind viaţă şi devin mai eale.Raportat la tuburile fluorescente tradiţionale,tuburile fluorescente în trei benzi furnizează mai multă lumină pe perioadă maiîndelungată,oferind o iluminare mai lucioasă şi mai uniformă,în domenii variate de aplicaţie.

 

Iluminat de înalt nivel

• Mediu bine iluminat
• Redarea culorii excelente
• Nivel de iluminat uniform

 

Soluţie de iluminare eficace

Tuburile fluorescente Polylux XLRTM şi Polylux XL oferă cu aproximativ 18% mai multă lumină,decît tuburile fluorescente tradiţionale halofosfatice.Eficienţa luminii la aceste tuburi fl.este de 93 lm/W,faţă de 79 lm/W al tuburilor l.tradiţionale,deci o mai mare parte a energiei utilizate o transformă în lumină.Datorită faptului că oferă mai multă lumină,prin utilizarea lor,multe spaţii comerciale,industriale şi de vînzare pot avea o securitate mai mare şi pot deveni mai tractive.

 

Excelenta redare a culorii

Indexul de redare a culorii(CRI) măsoară capacitatea sursei de iluminare de redare a culorii. Tuburile fl.Polylux XLRTM şi Polylux XL au acest index înalt,85(tuburile fl.tradiţionale au indexul de 58).Acest index de 85 este garanţia ulorilor reale(veritabile),în aşa fel încît, oamenii,mărfurile,obiectele primesc o iluminare mai naturală.Au efect pozitiv asupra stării generale a omului,creşte atractivitatea spaţiului de vînzare.

 

Nivel înalt,uniform de iluminare

Menţinerea fluxului de 95% pe toată durata de funcţionare asigură ca aceste tuburi fl. în trei benzi să lumineze mai mult timp,cu intensitate mai mare.Magazinele,birourile şi mărfurile vor arăta aceaşi faţă,ca şi cînd au fost montate aceste uburi fluorescente.Deoarece luminează mai puternic,sînt necesare mai puţine tuburi fluorescente pt.atingerea nivelului de iluminare dorit, nu mai este necesar la proiectare „supraasigurarea” iluminaţiei.

 

Durată de funcţionare lungă

Durata medie de funcţionare a tubului fl.Polylux XLRTM cu antet electronic este 20000 ore, cu antet tradiţional 18000 ore.În condiţii asemănătoare,tubul fl.Polylux XL funcţionează 18000,respectiv 15000 ore. Durata de funcţionare mai lungă denotă nu numai utilizarea mai eficace a costurilor,ci şi siguranţa de instalare mai ridicată.

 

Costuri de iluminare în scădere

Durata de funcţionare a tuburilor fluorescente PolyluxXLRTM,dotate cu antet electronic, este mai mult decît dublă,faţă de cea a tuburilor fl.halofosfatice tradiţionale,şi cu 25% mai lungă,decît a altor tuburi fl.în trei benzi,aflate pe piaţă. Durata de funcţionare a tuburilor fluorescente PolyluxXL este identică cu cea a tuburilor fl. tradiţionale,dar este cu 12,5% mai lungă, decît a altor tuburi fl.în trei benzi,aflate pe piaţă. Ciclul de schimbare a tuburilor fl. în trei benzi se lungeşte,cea ce duce la scăderea considerabilă a cheltuielilor de întreţinere.

 

Oferta de tuburi fluorescente(neon) o găsiţi aici.

 

Cereţi-ne oferta!

Telefon: 003679325538
Mobil: 0036302350894 (Ungaria, we speak English)
E-mail: info@lampanet.ro
Skype: My status

 

IntrareLămpi în ofertă

Partenerii noştri


Pagini propuse